Dispozitivul

Nicotina hibrida

Rezervele noastre de lichid contin o nicotina hibrida care combina cele mai bune elemente ale nicotinei traditionale cu sarurile moderne de nicotina pentru a crea un echilibru perfect intre senzatie puternica in gat si satisfactie, pentru o experienta completa si cu adevarat.

Click & Vape

Vapingul nu a fost niciodata mai simplu, cu HEXA va bucurati de aroma preferata in cateva secunde. Glisati-l in podul magnetic si incepeti sa vapati, este chiar asa de usor. Designul prietenos si usor, permite o utilizare zilnica usoara si confortabila atat acasa, cat si in miscare.

Baterie performanta

Cu o baterie de 350mAh si cu tehnologia inovatoare de bobine FEELM, HEXA are cea mai potrivita si mai buna capacitate a bateriei care tine o zi intreaga.

Gust excelent

HEXA a eliminat posibilitatea gustului ars, a senzatiilor teribile in gat si agaranteaza o aroma excelenta care tine pana la ultima picatura. Lichidele noastre selectate manual sunt preparate cu ingrediente de cea mai inalta calitate pentru a va face din experienta dvs. HEXA un moment incantator de fiecare data. Lunile de cercetare si dezvoltare s-au indreptat spre potrivirea e-lichidului cu bobina FEELM, rezultand o evaporare completa a fiecarei picaturi de e-lichid inainte ca bobina sa aiba sansa sa se usuce.

Sase arome, în curând altele…

Proiectat pentru a asigura o tranzitie reusita si finala de la produsele traditionale de tutun la vaping.

Dupa cateva luni de cercetare privind ingredientele de inalta calitate si potrivirea cu e-lichidele noastre cu atentie cu bobina FEELM, am adunat 6 arome unice, de inalta calitate, care sigur va vor impresiona.

Multumita succesului extraordinar al HEXA vom lansa nivele mai mici de nicotina si mai multe arome care vor fi disponibile in curand!

Cumparati acum

O experienta unica de vaping

Examinarea extensiva a utilizatorilor nostri, combinata cu feedback-ul comunitatii de vaping, a demonstrat ca HEXA este prima alternativa reala fata de produsele traditionale de tutun care indeparteaza de fapt dorinta de a fuma.
Acesta este motivul pentru care proprietarii de magazine recomanda clientilor sai un dispozitiv HEXA elegant si la indemana, pentru a uita de produsele din tutun pentru totdeauna.
Pentru a gasi veriga lipsa care va tine departe de scoupl de a avea o experienta unica. de vaping, comandati online sau pentru a gasi un vanzator HEXA aproape de dumneavoastra!

PRET REZONABIL CARE ASIGURA ACCESIBILITATEA

Consideram ca Hexa ar trebui sa fie disponibil pentru oricine doreste sa renunte la tigari

KITUL

119.95 RON

Cumparati acum

REZERVE DE LICHID (2X)

37.95 RON

Cumparati acum