Vapexpert a venit in Romania

…inceputul unei noi calatorii.

Vapexpert SRL Romania a fost fondata in Martie 2019  de  catre Roy si Manu, cetateni belgieni.

Roy (28 de ani) are peste 5 ani experienta in comercializarea tigarilor electronice. A inceput ca manager de magazin devenind in scurt timp Manager General avand responsabilitatea de a atinge obiectivele impuse prin administrarea personalului, planificare si evaluarea activitatilor diferitelor departamente.  In aceasta perioada a deschis un lant de 27 de magazine proprii si 10 francize in Belgia implicandu-se in  colaborarea cu autoritatile belgiene.

Experienta sa vasta in administrarea magazinelor de produse de inalta calitate, identificare furnizorilor de lichide si mediatizare produselor in social media au facut ca Roy sa fie persoana ideala pentru a incepe un nou lant de magazine de tigari electronice.

Manu (60 ani) și-a dovedit aptitudinile în afacerile financiare internaționale. După o carieră de CEO în diferite companii financiare, i-a fost propus de mai multe ori sa infiinteze companii de asigurări în străinătate. În ultimii 10 ani a deschis câteva companii in Europa de Est.
În calitate de CEO, el a fost responsabil de înființarea companiei, respectând reglementările specifice tarii respective, desemnând oameni potriviti la locul potrivit, explorând diferitele strategii de marketing pentru cresterea profitului. Experienta sa in a stii cum sa infiinteze o companie si ce strategie sa urmareasca in functie de tara il face partenerul ideal pentru a incepe afacerea lui Roy in diferite zone est-europene.

Impreuna cei doi formeaza echipa perfecta drept urmare au exclusivitate in vanzarea unor produse in Europa de Est.  Au inceput in Romania iar in momentul in care acest text este scris fac primele demersuri pentru a deshide magazine in Bulgaria, Serbia si Macedonia.

DU-MA LA MAGAZIN